Այսօր ես ձեզ առաջարկում եմ հիանալի և պարզ կարկանդակի տարբերակ՝ պանրի միջուկով:

Կարտոֆիլով և պանրով կարկանդակը, որը կարելի է պատրաստել լցոնի լայն տեսականիով, բացի այդ, այն հիանալի համադրվում է մի շարք ուտելիքների հետ:

Կարտոֆիլով և պանրով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարտոֆիլ 500 գր

_Ձու 1 հատ

_Կարագ 25 գր

_Պանիր 50 գր

_Չորահացի փշրանքներ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Կարտոֆիլով և պանրով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Կարտոֆիլը եփել աղած ջրի մեջ և տրորել ձվի և կարագի հետ: Գիտեմ, որ շատերը կարտոֆիլը եփում են հենց կեղևով, իսկ հետո աղում մսաղացով: Հետևաբար, արեք այնպես, ինչպես ձեզ դուր է գալիս:

_Սառեցնել զանգվածը և խառնել ալյուրի կամ օսլայի հետ:

_Վերցնել պանիրը՝ ինչքան և ինչպես ձեզ դուր է գալիս: Կտրել այն ձողերով:

_Ձևավորել կարկանդակը՝ ներսում մի կտոր պանիր դնել և լավ թաթախել բոլոր կողմերից,  չորահացի փշրանքների մեջ:

Հուշում. Որպեսզի զանգվածը չկպչի ձեր ձեռքերին, խոնավացրեք դրանք ջրով:

_Տապակել կարկանդակները մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից՝ թույլ կրակի վրա:

 

Ես մատուցում եմ նման փափուկ և անուշաբույր կարկանդակները սխտորով և թարմ կանաչիներով՝ թթվասերային կամ այլ սոուսներով, դրանք համեղ են նաև աղցաններով, խոզի կամ տավարի մսով ուտեստների հետ:

Բարի ախորժակ:

 

Առավել շատ համեղ և հետաքրքիր բաղադրատոմսեր կգտնեք այստեղ՝ Baxadratomser.am կայքում

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել