Բաղադրամասեր

Շաքարավազ՝ 2 ճաշի գդալ խմորի մեջ + 150 գ շաղ տալու համար,

Չոր խմորիչ՝ 1.5 թեյի գդալ կամ 20 գ թարմ,

Տաք կաթ՝ 50 մլ,

Կարագ՝ 150 գ,

Ձու՝ 1 հատ,

Մի պտղունց աղ,

Վանիլային շաքարավազ՝ 1 տուփ,

Ալյուր՝ 350 գ (+ -)  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել