Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 1 կգ
2. Աղ – 1 ճ/գ
3. Շաքարավազ – 1 թ/գ
4. Սամիթ
5. Սխտոր – 1-2 պճեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները լվանալ, լցնել տոպրակի մեջ:

2. Սխտորը մաքրել, մանրացնել և ավելացնել լոլիկներին:

3. Կանաչին նույնպես մանրացնել:

4. Ավելացնել աղ և շաքարավազ: Տոպրակները կապել և լավ թափահարել լոլիկները:

5. Դնել ևս մեկ տոպրակի մեջ և թողնել տաք վայրում, ժամանակ առ ժամանակ թափահարել:

Երկու օր անց կարելի է համտեսել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել