Բաղադրամասեր

Ալյուր՝ 500 գ,
Շաքարավազ՝ 100 գ,
Մարգարին՝ 250 գ,
Ձու՝ 1 հատ,
Կաթ՝ 50 մլ,
Չոր խմորիչ՝ 10 գ,
Փխրեցուցիչ՝ 1 թեյի գդալ,

Միջուկի համար՝

Ծիրանի ջեմ 200 մլ,
Ընկույզ 200 գր,
Շաքարավազ 150 գ,
 
Գլազուրի համար՝
Կարագ՝ 70 գ,
Սև շոկոլադ՝ 90 գ։

 

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել