Բաղադրամասեր

Բիսկվիտի համար՝ 

Ձու - 4 հատ,
Ալյուր - 100 գ,
Շաքարավազ - 80 գ,
Վանիլային շաքար - 8 գ,

Կաթնագույն շերտի համար՝ 

Կաթնաշոռ - 500 գ,
Սերուցք՝ առնվազն 30%, սառը - 500 մլ,
Շաքարավազ - 300 գ,
Թթվասեր կամ մածուն - 150 գ,
Ջուր - 150 մլ,
Ժելատին - 40 գ,
Վանիլային շաքար - 10 գ,

Նարնջագույն շերտի համար՝ 

Նարնջի հյութ - 500 մլ,
Ժելատին - 25 գ,
Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ,

Ձևավորման համար՝ 

Նարինջ - 1 հատ,
Թարմ անանուխ,
Շաքարի ուլունքներ

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել