Ձեզ ենք ներկայացնում այս յուրահատուկ խմորի բաղադրատոմսը և պատրաստման բոլոր գաղտնիքները։ Կներկայացնենք նաև, թե ինչպես պատրաստել համեղ բուլկիներ հենց այս խմորով։

Բաղադրամասեր 

Խմորի համար՝

0,5 կգ ցորենի ալյուր,
200 մլ տաք կաթ,
100 մլ ֆերմենտացված կաթ,
2 հատ ձու՝ սենյակային ջերմաստիճանի,
60 գ շաքարավազ,
50 գ կարագ՝ սենյակային ջերմաստիճանի,
1/2 թեյի գդալ աղ,
6 գ չոր խմորիչ,
 
Բուլկու համար՝

150 գր կակաչի սերմեր,
50 գ շաքարավազ,
1 թեյի գդալ ջեմ,
250 մլ ջուր

 

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել