Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 2 ճ/գ
2. Կաթ – 1 բաժակ
3. Կարագ – 50 գ
4. Պանիր – 200 գ
5. Աղ, սև պղպեղ
6. Բուսայուղ
7. Ռեհան, չաման

Պատրաստման եղանակը

1. Ալյուրը տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգունի, աստիճանաբար լցնել կաթը, խառնել, հասցնել եռման, ավելացնել քերած պանիրը, խառնել:

2. Ավելացնել համեմունքները, փափուկ կարագը, խառնել:

3. Տաք վիճակում լցնել սպագետիի վրա և մատուցել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել