Բաղադրամասեր

Ալյուր - 350 գ,

Չոր խմորիչ - 7 գ,

Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ,

Աղ - 1/2 թեյի գդալ,

Ձու - 1 հատ,

Կաթ - 170 գ,

Բուսական յուղ - 2 ճաշի գդալ,

Միջուկի համար ՝

Կարագ - 30 գ, 

Նարնջագույն -1 հատ,

Խնձոր - 4 հատ (600 գ),

Շաքարավազ - 2-4 ճաշի գդալ  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել