Բաղադրատոմս

250 գ կարագ

250 մլ թթվասեր

1 ձու

1 թ գ սոդա

3-3.5 բ ալյուր, որ ստացվի փափուկ, չկպչող խմոր

Միջուկ

100 գ կարագ

1 բ շաքարավազ

1.5 բ ալյուր 

Վանիլին

100 գ ընկույզ

60-80 գ չամիչ,

արմավ 

2 ձվի դեղնուց 

Թխել 200°C նախապես տաքացված ջեռոցում 30-35 րոպե։   

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել