Բաղադրամասեր

Ֆարշի համար՝ 
Միս - 600 գր,
Սոխ - 1 հատ,
Սխտոր - 3-4 պճեղ,
Չորահաց,
Աղ -1 թեյի գդալ,
Սև պղպեղ,

Անհրաժեշտ է նաև՝ 
Ձու - 2 հատ,
Թթվասեր - 3 ճաշի գդալ (80 գ),
Կաթ - 100 մլ,
Ալյուր - 100-120 գ,
Աղ -1/3 թեյի գդալ,

Միջուկի համար՝ 
Ձու - 2 հատ,
Պանիր - 80 գ,
Աղ,
Սխտոր - 2-3 պճեղ,
Կարագ - 50 գ

 

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել