Բաղադրիչներ

1. Երշիկ – 200 գ
2. Պահածոյացված կանաչ ոլոռ – 100 գ
3. Կարտոֆիլ – 2 հատ
4. Ձու – 3 հատ
5. Մարինացված վարունգ – 2 հատ
6. Գազար – 1 հատ
7. Մայոնեզ – 2 ճ/գ
8. Ձիթապտուղ (սև) – 3 հատ
9. Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլները, գազարը և ձվերը խաշել, սառեցնել, մաքրել:

2. Բանջարեղենը և ձվերը խորանարդաձև կտրատել:

3. Ավելացնել խորանարդաձև կտրատված երշիկը և վարունգները:

4. Ավելացնել ոլոռը և մայոնեզը, խառնել:

5. Ափսեի մեջ աղցանը դնել կաթիլի տեսքով:

6. Ձիթապտուղներից աչքեր և քիթ ձևավորել:

7. Երշիկից ականջներ կտրել, կանաչիից՝ բեղիկներ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել