Պարզվում է՝ այս հասարակ, բայց, միևնույն ժամանակ, օգտակար հարմարանքը թույլ է տալիս կողմնորոշվել և էֆեկտիվ լուծում տալ բավական բարդ մի հարցի։ 
Բանն այն է, որ այս գդալը–շերեփը օգնում է չափել մեկ չափաբաժին ուտելիքի համար անհրաժեշտ սպագետիի քանակը։ Այսինքն՝ որքան վերմիշել որ տեղավորվում է այս անցքում, այդքան էլ անհրաժեշտ է ուտեստի պատրաստման համար։
Բնական է, որ կան մարդիկ, ովքեր մի փոքր շատ են ցանակում ուտել կամ հակառակը։ Բայց մի բան անփոփոխ է. գդալի վրայի այս անցքը տեղավորում է այնքան սպագետի, որքան անհրաժեշտ է ՄԵԿ մարդու համար նախատեսված ուտեստ պատրաստելու համար։
Իսկ դիետա պահողների կամ սովորականից շատ ուտել ցանկացողների համար գոյություն ունի մեկ այլ տիպի գդալ։

Շարունակությունն`այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել