Բաղադրությունը`

1 բաժակ մածուն
150 գրամ այլուր 
1 հատ ձու
1/3 թեյի գդալ սոդա
1 ճաշի գդալ բուսական յուղ
0.5 բաժակ եռաման ջուր
1 ճաշի գդալ շաքարավազ
1/3 թեյի գդալ աղ

Պատրաստման եղանակը`

Մածունը, ձուն, շաքարավազը և այլուրը լավ խառնել: Ավելացնել եռման ջրին սոդան, արագ խառնել և ավելացնել խմորին: Ամենը լավ խառնել և թողնել՝ հանգստանա 5 րոպե:
Խմորին ավելացնել բուսական յուղը և խառնել: Թխել կարագով պատած տապակի մեջ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել