Միկրոալիքային վառարանները մեր օրերում շատ տարածված են. դրանցում կարելի է սնունդը արագ տաքացնել, ինչպես նաև պատրաստել: Շատ մասնագետներ, սակայն, խորհուրդ են տալիս հրաժարվել այդ վառարաններից, քանի որ համարում են, որ դրանք առողջության համար շատ վտանգավոր են:

Ինչպես է միկրոալիքային վառարաններում սնունդը պատրաստվում կամ տաքացվում

Ընդմիջվող հոսանքները ստիպում են ատոմներին փոխել բևեռականությունը: Սննդի մեջ ջրի մոլեկուլները արագ շարժվում են և ստեղծում շփում, ինչի շնորհիվ էլ սնունդը տաքանում է:pizza

Որքանով են վտանգավոր միկրոալիքային վառարանները

Միկրոալիքային վառարանում կա 2,45 միլիարդ հերց: 10 հերց հաճախականությունը արդեն վտանգավոր է առողջութան համար: Այդ պատճառով էլ շատ կարևոր է զգույշ լինել և չկանգնել վառարանի կողքին:

Ինչպես է միկրոալիքային վառարանը վնաս հասցնում մեր մարմնին

Թուլացնում է դիմադրողականությունը վիրուսային ինֆեկցիաների նատմամբ:
Առաջացնում է բնածին արատներ:
Կատարակտ
Քաղցկեղ

Ինչ է անում միկրոալիքային վառարանը մեր սննդի հետ

Այդ վառարաններում պատրաստված կամ տաքացված սնունդը կարող է վերացնել բաղադրիչների սննդարարությունը: Միկրոալիքային ճառագայթները ոչնչացնում են սննդի մեջ առկա մոլեկուլները, որոնք էլ իրենց հերթին վտանգավոր ռադիոակտիվ միացություններ են ստեղծում: Միկրոալիքային վառարանում պատրաստված սնունդ հաճախ օգտագործողների շրջանում անցկացված հետազոտության արդյունքները ցույց են տվել, որ այդ մարդիկ ունեն.

10-problem-zdorovem-kotorye-voznikayut-iz-za-nepravilnoj-pozy-sna_cfc426822a3236329c4261c0ef9e09b0

Լեյկոցիտենրի նվազում
Լեյկոցիտների ավելացում
Խոլեստերինի մակարդակի արագ բարձրացում
Հեմոգլոբինի նվազում:

Դուք պետք է իմանաք, որ եթե նույնիսկ ձեր միկրոալիքային վառարանը պինդ փակված է, այնուամենայնիվ դուք ենթարկվում եք վտանգավոր էլեկտրամագնիսային դաշտերի ազդեցությանը, որոնք կարող են ներթափանցել մարդու օրգանիզմ և առողջության հետ կապված խնդիրներ առաջացնել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել