Բաղադրությունը՝

  • Նրբերշիկ- 6 հատ
  • Բարակ լավաշ – 1 հատ
  • Չոր պանիր – 50գր
  • Միջին չափի կարտոֆիլ  4 հատ
  • Աղ
  • Սև մանր պղպեղ
  • Կարագ – 30 գր
  • Բուսայուղ տապակելու համար:

Պատրաստման եղանակը՝

  1. Կարտոֆիլը մաքրել, եփել և պյուրե պատրաստել:
  2. Պյուրեի մեջ ավելացնել կարագը, սև պղպեղը և լավ խառնել:
  3. Լավաշը ուղղանկյունաձև կտրատել, նրբերշիկի լայնությամբ և 12-14 սմ երկարությամբ:
  4. Ամեն լավաշի վրա մի քիչ պյուրե դնել, գդալի օգնությամբ այն տարածել լավաշի ամբողջ մակերեսի վրայով, ոչ հաստ շերտով:
  5. Մանր քերիչով պանիրը քերել:
  6. Կարտոֆիլի վրա լցնել պանիրը և եզրին դնել նրբերշիկը:
  7. Լավաշը ռուլետի նման փաթաթել:
  8. Ռուլետները տապակել բուսայուղի մեջ բոլոր կողմերից:

сосиска с сыром в тортилье

сосиска с сыром в тортилье

сосиска с сыром в тортилье

сосиска с сыром в тортилье

сосиска с сыром в тортилье

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել