Առավոտյան նախաճաշ` նրբերշիկը կարտոֆիլով և լավաշով


10:28 , 12 դեկտեմբեր, 2013

Բաղադրությունը՝

Պատրաստման եղանակը՝

  1. Կարտոֆիլը մաքրել, եփել և պյուրե պատրաստել:
  2. Պյուրեի մեջ ավելացնել կարագը, սև պղպեղը և լավ խառնել:
  3. Լավաշը ուղղանկյունաձև կտրատել, նրբերշիկի լայնությամբ և 12-14 սմ երկարությամբ:
  4. Ամեն լավաշի վրա մի քիչ պյուրե դնել, գդալի օգնությամբ այն տարածել լավաշի ամբողջ մակերեսի վրայով, ոչ հաստ շերտով:
  5. Մանր քերիչով պանիրը քերել:
  6. Կարտոֆիլի վրա լցնել պանիրը և եզրին դնել նրբերշիկը:
  7. Լավաշը ռուլետի նման փաթաթել:
  8. Ռուլետները տապակել բուսայուղի մեջ բոլոր կողմերից:

сосиска с сыром в тортилье

сосиска с сыром в тортилье

сосиска с сыром в тортилье

сосиска с сыром в тортилье

сосиска с сыром в тортилье