Բաղադրությունը
ոչ փափուկ պանիր -150 գրամ
ձու -2 հատ
կարագ 50 գրամ
այլուր -50 գրամ
կաթ - 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը ստորև ներկայացված լուսանկարներում
Հալեցնում ենք կարագը, դրան ավելացնում ալյուրը և անդադար խառնում

Հետո ավելացնում ենք կաթը, և շարունակում խառնել



Ավելացնում ենք ձվի դեղնուցները

Ձվի սպիտակուցն առանձին ամանի մեջ հարում ենք





Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



