Բաղադրիչներ
- կոկոսի քերուկ - 270 գ
- շաքարավազ - 150 գ
- ձվի սպիտակուց - 4 հատ
- սև շոկոլադ - 100 գ
Պատրաստման եղանակը


Ավելացնում ենք կոկոսի քերուկ և զգուշորեն խառնում ենք։

Ստացված զանգվածից գդալի օգնությամբ փորձում ենք ստանալ գնդիկներ։

Եփում ենք 15 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Շոկոլադը հալեցնում ենք ու թխվածքաբլիթների ստորին հատվածը պատում շոկոլադով։ Այնուհետև 15-20 րոպե թողնում ենք սառնարանում։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



