Բաղադրիչներ

  • վարունգ - 300 գ
  • ձու - 2 հատ
  • երշիկ - 150 գ
  • եգիպտացորեն պահածոյացված - 150 գ
  • մայոնեզ - 40 գ
  • մաղադանոս - 2 ճյուղ
  • սոխ - ըստ ճաշակի
  • աղ - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Վարունգը խորանարդաձև կտրատում ենք։
գարնանային-աղցան-3
Երշիկն ու ձուն մանր կտրատում ենք։
գարնանային-աղցան-4
Ավելացնում ենք եգիպտացորենը։
գարնանային-աղցան-5
Կանաչին ու սոխը մանր կտրատում ենք, ավելացնում ենք մայոնեզն ու խառնում ենք։
Աղցանը պատրաստ է։
գարնանային-աղցան-6
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել