Հայկական խոհանոցը հնուց ի վեր աչքի է ընկել իր բազմազանությամբ և համային նրբերանգներով։ Հայկական մի շարք կերակրատեսակների պատրաստման ավանդույթներն անփոփոխ են մինչ օրս։

«Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացումը և պահպանումը» հասարակական կազմակերպության ղեկավար Սեդրակ Մամուլյանի աջակցությամբ «Նովոստի-Արմենիա» գործակալությունն իր ընթերցողների համար «համեղ» թեստ է նախապատրաստել, որը կօգնի որոշել, թե որքանով եք տեղյակ հայ խոհարարական արվեստից և արդյո՞ք գուրման եք ձեզ համարում։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել