Երևի թե բոլորտ էլ նկատել եք, որ գրեթե բոլոր սրճարաններում, փաբերում և ռեստորաններում օրական 24 ժամ հնչում է երաժշտություն: Երաժշտությունը նման վայրերում սկսեցին հատկապես հաճախ միացնել այն բանից հետո, երբ Մանչեստրյան համալսարաններից մեկում ապացուցվել է, որ երաժշտությունը, և ընդհանրապես ցանկացած ձայները ազդում են ուտելիքի ընկալման վրա: Հենց դրա պատճառով է, որ նույն ուտեստը մարդկանց անչափ համեղ է թվում սրճարանում, սակայն անհամ է թվում ինքնաթիռի մեջ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել