«Խրթխրթան աղցան»

Բաղադրությունը

600 գր ապխտած հավի միս (կամ տավարի միս)
400 գրամ մարինացված կանաչ ոլոռ 
200 գրամ հաց

300 գրամ եգիպտացորեն

300 գրամ քերած պանիր

բուսայուղ
մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Հացը կտրտել խորանարդիկներով: Տապակել բուսայուղի մեջ մինչև ոսկեգույն դառնալը:

Ապխտած մսից հեռացնել կաշին, առանձնացնել ոսկորները, միսը մանր կտրատել:
Խառնել կանաչ ոլոռը, եգիպտացորենը, պանիրը, միսը, հացը (ցանկալի է այն ավելացնել մատուցելուց առաջ` խրթխրթան լինելու համար): Ավելացնել մայոնեզը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել