Բաղադրությունը

Բլիթի համար

ալյուր -100 գրամ

ձու -4 հատ

աղ -2,5 գրամ

շաքարավազ -30-70 գրամ

կաթ- 200 մլ

սերուցք -100 մլ

կարագ -20 գրամ

գարեջուր -2 թեյի գդալ

Միջուկի համար

կաթնաշոռ -450 գրամ

շաքարի փոշի -50 գրամ

չամիչ -50 գրամ

01 Блинчики с творогом

Պատրաստման եղանակը

Հարում ենք ձուն (դրանք պետք է սենյակային ջերմաստիճանի լինեն):

Ավելացնում ալյուրը, շաքարավազը և աղը:

1 Блинчики с творогом

2 Блинчики с творогом

Հալեցնում ենք կարագը և մի կողմ դնում

3 Блинчики с творогом

Իրար ենք խառնում կաթն ու սերուցքը և դանդաղ լցնում ձվի խառնուրդի վրա:

4 Блинчики с творогом

5 Блинчики с творогом

Ավելացնում ենք հալեցրած կարագը

6 Блинчики с творогом

Հետո ավելացնում ենք 2 գդալ գարեջուրը (ով չի սիրում գարեջուր, հանգիստ կարող եք նաև չավելացնել)

7 Блинчики с творогом

Այդ ընթացքում պատրաստում ենք միջուկը` իրար ենք խառնում կաթնաշոռը, շաքարի փոշին ու չամիչը

8 Блинчики с творогом

Տաքացնում ենք թավան, հալեցնում մի քիչ կարագ և պատրաստում բլիթները

11 Блинчики с творогом

12 Блинчики с творогом

13 Блинчики с творогом

14 Блинчики с творогом

00 Блинчики с творогом

Բարի ախորժակ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել