Բաղադրիչներ

կաթ— 1 լիտր,
թթվասեր— 200-300 գրամ,
ձու— 3 հատ,
աղ— 1 ճաշի գդալ։

Պատրաստումը

Եռացրեք կաթը, լցրեք աղ։

Հարեք թթվասերը ձվերի հետ։

Երբ կաթը կեռա, ավելացրեք թթվասերաձվային խառնուրդը։

Անընդհատ խառնելով, եռացրեք մոտ 5 րոպե։

Զանգվածը պետք է առանձնացնել շիճուկից, այնուհետև դնում ենք այդ զանգվածը մաղի վրա և թողնում, որ հեղուկը ամբողջովին հոսի։

Երբ հեղուկը դադարի հոսել, կարելի է օգտագործել։

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել