Barometer.am-ը գրում է.
Դուք գիտեի՞ք, որ ճարպերով հարուստ մթերքների օգտագործումը կարող է հանգեցնել արյան մեջ ճարպի մակարդակի ավելացմանը:
Ներկայացանում ենք ռուսական բաղադրատոմս, որն օգտագործվել է շատ երկար ժամանակ: Այն օգնում է հեռացնել ճարպը արյունատար անոթներից, ազատել դրանք խցանումներից, որը կարող է պատճառ դառնալ այլ հիվանդությունների, միաժամանակ կարգավորում է արյան ճնշումը, լավացնում է արյան շրջանառությունը:
Բաղադրությունը
4 կիտրոն (չկեղևազրկված)
4 պճեղ սխտոր
3 լիտր եռացրած ջուր
Պատրաստումը
Շերտերով կտրատել կիտրոնները, մաքրել սխտորը և լցնել եռացրած ջրի մեջ: Ծածկել խառնուրդը և երեք օր պահել սառնարանում: Նշված ժամանակից հետո սկսեք օգտագործել այն, սակայն խառնուրդը շարունակեք պահել սառնարանում:
Ինչպես օգտագործել այն
Այս բուժումը պետք է անել տարվա մեջ մեկ անգամ: Բուժումը այս բաղադրատոմսով տևում է 40 օր:
Օգտագործել խառնուրդից՝ ամեն օր 50 մլ՝ յուրաքանչյուր ուտելուց առաջ:
Եթե դուք ցանկանում եք օգտագործել այս խառնուրդը արյունատար անոթներից ճարպը հեռացնելու համար, ցանկալի է սկսել ավելի փոքր չափաբաժնից, կարելի է 1-2 ճաշի գդալ, այնուհետև աստիճանաբար ավելացնել: