Համի ուժի կարևոր առաքելությանը հավատարիմ՝ Նազենի Հովհաննիսյանն այս անգամ ևս կայցելի այն մարդկանց, ովքեր ամենալավն են տիրապետում ազգային ուտեստների պատրաստման գաղտնիքներին: Բագրատ Սրբազանի ձեռքերով պատրաստված Քու-քու, Նորաշենի խանգյալ և Գյումրվա Թաթար բորակի:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.youtube.com/watch?v=iD-Dtd0yhi0&sns=fb
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել