Բաղադրությունը
դառը շոկոլադ -200 գրամ
հարած սերուցք - 200 մլ
կարագ -3 ճաշի գդալ
լուծվող սուրճ-1 ճաշի գդալ
ջուր -3 ճաշի գդալ
շաքարավազ-3 ճաշի գդալ
ձվի առանձնացրած դեղնուց-3 հատ
առանձնացրած սպիտակուց-3 հատ
Պատրաստման եղանակը ստորև ներկայացված լուսանկարներում
Լավ հարում ենք սերուցքը և դնում սառնարան
Արդեն հալված շոկոլադը խառնում ենք հարած դեղնուցին
Հարում ենք սպիտակուցը և դանդաղ խառնում ստացված զանգվածին
Սառնարանից հանում ենք սերուցքը և խառնում այս ամենին
Լցնում ենք մատուցվող ամանների մեւ, թողնում մի քիչ սառի և մատուցում