Տորթ Կապուչինո․ ներկայացնում ենք այս համեղ շոկոլադե-սրճային տորթի պատրաստման եղանակը


16:48 , 10 մարտ, 2020

Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝ 

Ալյուր 140 գ,
Կակաո 30 գ,
Ձու 4 հատ,
Շաքարավազ 150-180 գ,
Փխրեցուցիչ 2 թեյի գդալ,
Բուսայուղ 4 ճաշի գդալ,
Վանիլային շաքար,

Կրեմի համար՝ 

Սերուցք՝ 33% (ոչ պակաս) - 500 մլ,
Սուրճի օշարակ (2 թեյի գդալ լուծվող սուրճ, 100 մլ ջուր, 2 ճաշի գդալ շաքարավազ),

Անհրաժեշտ է նաև՝

Ջուր՝ 200 մլ,
Սուրճ՝ 3 թեյի գդալ,
Շաքարավազ՝ 3 ճաշի գդալ։

 

Պատրաստման եղանակը