20:45 , 6 փետրվար, 2020Բուլկիները ստացվում են շատ փափուկ և օդային։ Այնքան ախորժելի է և անուշաբույր, որ համից չեք կշտանա։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․
միջուկի համար․

Պատրաստման եղանակ․
Թեթևակի տաքացնել մածունը, ավելացնել խմորիչը, խառնել և ավելացնել ձեթը, աղն ու շաքարավազը։ Խառնելուց հետո՝ աստիճանաբար ավելացնել մաղած ալյուրը, հունցել ձեռքերին չկպչող խմոր, ծածկել սրբիչով և թողնել տաք տեղում մոտ 2 ժամ։
Խմորից փոքրիկ գնդիկներ ձևավորել, դնել յուղաթղթով ծածկված տապակի մեջ։
Բաժակի ներքևի հատվածով յուրաքանչյուր գնդիկի մեջտեղի մասում փոսիկ անել։ Լցնել 1,5թ․գ․ ջեմ, իսկ բուլկիի կողքի հատվածներին դեղնուց քսել։
Թողնել 15 րոպե և թխել 180 ջերմաստիճանի ներքո 20-30 րոպե, նախօրոք տաքացրած ջեռոցում։

Բարի ախորժակ։