Առավոտյան փքաբլիթներ՝ նախաճաշի համար. հեշտ ու համեղ


20:45 , 1 հոկտեմբեր, 2019

Բաղադրությունը

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրը և աղը խառնել իրար:

Առանձին ամանի մեջ ձվի դեղնուցը, շաքարի փոշին, կաթը, փխրեցուցիչ և բուսական յուղը հարել, մինչև միատար զանգված ստանալը:

Այնուհետև ավելացնել այլուրը և լավ խառնել:

Ձվի սպիտակուցը հարել մինչև լավ փրփրելը, այնուհետև զգույշ ավելացնել խմորին:

Այնուհետև պատրաստի խմորը դնել սառնարանում մի քանի ժամ, որից հետո կարող եք պատրաստել պոնչիկները:

Կաթսան լցնել բուսայուղով` մոտ 3 սմ և թխել փքաբլիթներն ամեն կողմից մինչև ոսկե դարչնագունելը:

Թողնել սառչի, վրան շաքարի փոշի ցանել:

Պատրաստի փափուկ փքաբլիթներ մատուցել թեյի և Ձեր սիրելի մուրաբայի հետ: