Մեկ անգամ պատրաստեցի հնդկաձավարը այս եղանակով, ու հիմա սա դարձել է ընտանիքիս սիրելի կերակուրը. քիչ է մնում՝ ամեն օր պատրաստեմ


20:45 , 27 սեպտեմբեր, 2019
Հնդկաձավարն այս եղանակով պատրաստելիս շատ համեղ է ստացվում. փորձեք և կհամոզվեք։

Բաղադրիչներ

Այս չափաբաժինները նախատեսված են 3 անձի համար:

Ինչպես պատրաստել

  1. Հնդկաձավարը լվանալ, տաքացրած թավային թեթևակի բուսայուղ քսել և հնդկաձավարը չորացնել:
  2. Տապակել միսը, մանր կտրատված սոխը և խոշոր քերիչով անցկացված գազարը:
  3. Ավելացնել տոմատի մածուկը և լավ խառնել:
  4. Մսի և բանջարեղենների վրա ավելացնել հնդակաձավարը և եռացրած ջուր լցնել, որպեսզի հնդկաձավրը ծածկվի, համեմել աղով և եփել մարմանդ կրակի վրա փակ կափարիչով:
  5. Պատրաստի ուտեստին ավելացնել մանրացված սխտորը: Կարելի է ավելացնել նաև աղացած սև պղպեղ և դափնու տերև: