Խմորիչը գոլ կաթի մեջ լուծում ենք, ավելացնում ենք շաքարավազը և ալյուրը։ 20 րոպեով դնում ենք տաք տեղ, որպեսզի խմորիչը հասունանա։
Ալյուրը մաղում ենք, ավելացնում ենք շաքարավազի հետ հարած ձվերը, աղն ու թթխմորը։ Խմոր ենք հունցում` աստիճանաբար ավելացնելով սերուցքը։
Խմորը առնվազն 5-10 րոպե հունցում ենք։ Տեղափոխում ենք տաք տեղ և 1 ժամ հանգիստ ենք թողնում, որպեսզի այն հասունանա։
Ավելացնում ենք չրերն ու չամիչը։
Ձեռքերը բուսայուղի մեջ թաթախում ենք, խմորը 6 մասի ենք բաժանում, լցնում ենք կուլիչի համար նախատեսված ձևամանների մեջ:
Թողնում ենք 1 ժամ, որպեսզի խմորը հասունանա, ապա տեղափոխում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և 40 րոպե թխում ենք։
Ջնարակի համար նախատեսված բաղադրիչները հարում ենք, մինչև համասեռ զանգված ստանանք։ Այնուհետև ջնարակը լցնում ենք պատրաստի կուլիչների վրա։
Եվ զարդարում ըստ ցանկության: