Գազարը մաքրում ենք, լվանում, անցկացնում ենք քերիչով ու տապակում բուսայուղով լի տապակի մեջ:

Սոխը մաքրում ենք ու խորանարդաձև կտրատում, ապա տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ:

Սունկը լվանում, մանր կտրատում ու նույնպես տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ:

Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք ու ստանում համեղ միջուկ լավաշի համար:

Լավաշը փռում ենք սեղանին, լցնում ենք միջուկն ու հավասարապես տարածում:

Զգուշորեն փաթաթում ու վերածում ենք ռուլետի, որից հետո դնում ենք սննդային տոպրակի մեջ ու 20 րոպե թողնում սառնարանում:

Այնուհետև հանում ենք սառնարանից, բաժանում ենք կտորների ու մատուցում:

Համեղ ռուլետը պատրաստ է։
