08:46 , 19 մարտ, 2019
Բաղադրիչներ
- սունկ շամպինիոն - 500 գ
- ձիթայուղ - 2-3 ճ/գ
- պանիր - 30 գ
- սոուս բեշամել - 250 մլ
Պատրաստման եղանակը
Վրան զարդարելու համար երկարությամբ կտրատում ենք մեկ սունկը, երկու կողմից տապակում ձիթայուղի մեջ:
Լվանում, չորացնում և կտրատում ենք սունկը, ապա տապակում ձիթայուղի մեջ 15-20 րոպե:
Տապակած սնկին ավելացնում ենք
սոուս բեշամելի կեսը և խառնում:
Պատրաստի ուտեստը լցնում ենք ձևամանների մեջ, վրան ավելացնում ենք մնացած սոուսի կեսը և վրան դնում երկար շերտերով կտրատված պանիրն ու տապակած շամպինիոնի կտորները:
Ձևամանները 25 րոպեով տեղափոխում ենք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
Պատրաստի ժուլիենը մատուցում ենք տաք վիճակում:
Մատուցեք ժուլիենը՝ որպես նախուտեստ, տոնական սեղանին մեկ բաժակ սպիտակ գինով։