Ավոկադոն օգնում է ավելի հեշտ մարսել սնունդը. Այս մրգի օգտակարության մասին


15:00 , 19 հունվար, 2019
Life.panorama.am-ը գրում է․

1. Ավոկադոն հանդիսանում է գլուտատիոնի հիանալի աղբյուր, ինչը շատ կարևոր է ծերացման, քաղցկեղի և սրտի հիվանդությունների կանխարգելման համար:

2. Ավոկադոն պահպանում է աչքերի առողջությունը: Այն ավելի շատ կարոտինոիդներ, հատկապես լյուտեին է պարունակում, քան ցանկացած այլ միրգ:

3. Ավոկադոն իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը: Նրա բաղադրությունում առկա նյութերը նպաստում են արյան մեջ առկա վատ խոլեստերինի միջև 17 տոկոս իջեցմանը: Լավ արդյունքի հասնելու համար պետք է ավոկադոն ուտել ճաշից հետո մեկ շաբաթ շարունակ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ