Զատիկին ընդառաջ․ կաթնաշոռային կուլիչ՝ ըստ տատիկիս բաղադրատոմսի․ շատ համեղ է և պարզ


13:23 , 29 մարտ, 2018

Ես միանգամից մեծ չափաբաժնով եմ պատրաստում, որովհետև երեխաներս այն շատ արագ են վերջացնում։

Եթե ձեզ համար այս չափաբաժինը շատ է, ապա նվազեցրեք մթերքները կես չափով։

Բաղադրատոմսը կարող եք տեսնել ստորև։ Անպայման պատրաստեք այն և հաստատ չեք փոշմանի։

Բաղադրիչներ․

Պատրաստման եղանակը

Հարում ենք ձուն և շաքարը 5 րոպե։ Ավելացնում ենք փափուկ կարագ։ Ավելացնում ենք կաթնաշոռ, որը պետք է 2 անգամ անցկացնել մաղի միջով։ Այնուհետև ավելացրեք 3 բաժակ ալյուր և վանիլ։ Խառնեք հարիչով։ Նորից ենք ավելացնում ալյուր՝ հունցելով ոչ շատ պինդ խմոր։

Հնարավոր է՝ ալյուրը ավելի քիչ հարկավոր լինի, քան նշված է բաղադրատոմսում։ Ավելացնում ենք մյուս բաղադրիչները։ Ամանը պատում ենք կարագով և տեղադրում ենք խմորը։ Թխում ենք 170 աստիճանի տակ մոտ մեկ ժամ։

Բարի ախորժակ։