Տնական պանիր 3 ժամում․ հրաշալի բաղադրատոմս


15:42 , 27 մարտ, 2018

Անհավանական համեղ պանիր, որը պարունակում է միայն բնական մթերքներ և ոչ մի ավելորդ բան։

Բաղադրիչներ

Պատրաստումը

Կաթը եռացրեք՝ մեջը աղ լցնելով։
Այդ ընթացքում հարեք թթվասերը ձվերի հետ։
Երբ կաթը արդեն եռա, ավելացրեք թթվասերի խառնուրդը և խառնելով եռացրեք մոտ 5 րոպե։
Երբ զանգվածը առանձնանա շիճուկից, անցկացրեք այդ զանգվածը մաղի միջով (եթե չունեք, կարող եք օգտագործել թանզիֆ)։
Թողնում ենք, որ հեղուկն ամբողջովին անցնի մաղի միջով։
Մի քանի ժամից կարելի է ուտել։
Եթե ավելացնեք մի փոքր քրքում, ապա պանիրը կստանա դեղին գույն։
Կարելի է նաև փորձարկումներ անել՝ ավելացնելով խոտաբույսեր (օրինակ՝ մաղադանոս կամ սամիթ) և քչացնելով աղի քանակությունը։

Հ․Գ. Ասում են, որ եթե ուզում եք պանիրը անցքեր ունենա, ապա հարկավոր է ավելացնել սոդա։