Անմահական համեղ իսպանական դեսերտ․ այնքան համեղ է, որ չես կարող հրաժարվել


14:46 , 19 մարտ, 2018
Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում նմանը չունեցող փքաբլիթների իսպանական բաղադրատոմս։ Այն գտել ենք իսպանական կայքերից մեկում։ Շատ համեղ է ստացվում։

Բաղադրիչներ․

Պատրաստման եղանակը

Եռացնում ենք ջուրը։ Խառնում ենք առանձին ամանի մեջ չոր մթերքները։ Աստիճանաբար լցնում ենք դրանք ջրի մեջ և խառնում մինչև միատարր զանգված ստանալը։ Թողնում ենք խմորը 10 րոպե այդ վիճակում։ Այնուհետև տեղադրում ենք խմորը հրուշակեղենի պարկերի մեջ։ Կաթսայի մեջ լցնում ենք յուղը և եռացնում այն։ Լցնում ենք եռացրած բուսական յուղը ձողիկների ֆորմայով խմորի վրա։ Երբ կարմրում է, հանում ենք կաթսայից և դնում սրբիչի վրա, որպեսզի յուղը ներծծվի։ Կարելի է լցնել շաքարի փոշի կամ շոկոլադ՝ ըստ ձեր ճաշակի։

Բարի ախորժակ։