09:52 , 5 հուլիս, 2014Բաղադրությունը (3 հոգու համար)
| Երշիկ | 240 գ. |
| Եգիպտացորենի ալյուր | 0.75 г. |
| Արգանակ | 2.5 բաժակ |
| Կոշտ պանիր | 1 բաժակ |
| Համեմ | 0.25 բաժակ |
| Կարմիր պղպեղ | 0.5 թեյի գդալ |
| Աղ | |
| Սև պղպեղ | |
| ձու | 6 հատ |
Պատրաստման եղանակը
Կտրեք երշիկը և տապակեք

Տապակվելուց հետո հանեք և դրեք առանձին ափսեի մեջ: Այդ նույն թավայի մեջ լցրեք արգանակը և եռացրեք: Եռալուց հետո ավելացրեք եգիպտացորենի այլուրը և կարմիր պղպեղը, ամբողջ ընթացքում դանդաղ խառնելով:


Ավելացրեք քերած պանիրը, համեմը և տապակած երշիկի մի մասը


Հանեք կրակի վրայից, լցրեք ձուն, աղը, սև պղպեղն ու երշիկի մնացած մասը և նորից 5 րոպեով դրեք ջեռոց (200 աստիճան)

Բարի ախորժակ :)
