Առավոտյան նախաճաշ` սենդվիչ «Մոնտե Քրիստո»


09:43 , 17 դեկտեմբեր, 2013

Բաղադրիչները

հաց-4 շերտ,
պանիր «Չեդդեր»-100 գ,
ապուխտ-120 գ,
մանանեխ-2 ճ. գդ.,
ձու-1 հատ կամ  2 սպիտակուց,
կաթ-1/4 բաժակ,
աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Հացին մանանեխ քսել (եթե չեք սիրում, փոխարինեք մայոնեզով): Վրան դնել ապուխտի և պանրի բարակ շերտ, վրան ծածկել ևս մեկ շերտ հացով: Ձուն կաթի հետ հարել: Սենդվիչը մտցնել ձվի մեջ, մի քիչ թողնել, որ զանգվածը ներծծվի: Յուղած տապակի մեջ շարել և թխել 3-5 րոպե «ամեն կողմից»` շուռ տալով: Սենդվիչները եռանկյունաձև կտրել, անմիջապես մատուցել: Կարելի է ցանկացած պանիր վերցնել:

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

яйцо

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо