10:30 , 8 նոյեմբեր, 2013Բաղադրությունը
2-3 խնձոր
0.5 կիտրոնի քամած հյութ
50-100 գրամ շաքարավազ
դարչին
100 գրամ կարագ (սենյակային ջերմաստիճանի)
2 հատ ձու
170 գրամ ալյուր
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ ( разрыхлител)
աղ
վանիլին

Պատրաստման եղանակը
1. Կտրատում ենք խնձորը

2. Լավ հարում ենք կարագը, շաքարավազը և վանիլինը

3. Ավելացնում ենք ալյուրը, փխրեցուցիչը և աղը

4. Ամանների մեջ շարում ենք խնձորները, վրան ցանում ենք դարչինը, լցնում ենք կիտրոնի հյութը

5. Վրաները լցնում ենք պատրաստի զանգվածը և դնում ջեռոց` 60-85 րոպե 160 աստիճանի տակ

Բարի ախորժակ :)
