Ամենայն հավանականությամբ, դուք կյանքում չեք խմել կարտոֆիլի հյութ։ Երևի թե դուք համարում եք, որ այդ հյութի համը շատ տհաճ է կամ սարսափելի։ Դա հնարավոր է, սակայն կան շատ օգտակար բաներ, որոնք միշտ չէ, որ համով են։ Իրականում այդ շատ բուժիչ հատկություններ ունեցող ըմպելիքն անհամ է։ Այն անչափ օգտակար է և կա շատ մարդկանց սննդակարգում։ Ահա թե ինչու են այն օգտագործում բազմաթիվ մարդիկ:
Այս հյութը նվազեցնում է օրգանիզմի թթվայնությունը։ Այն օգնում է հավասարակշռության մեջ պահել օրգանիզմի թթուները, ինչը շատ օգտակար է մեզ համար։ Պատճառն այն է, որ շատ սովորական դարձած մթերքները բացասական ազդեցություն են ունենում մեր օրգանիզմի վրա, իսկ կարտոֆիլի հյութը օգնում է այդ դեպքում կարգի բերել ընդհանուր առողջական վիճակը։
Մանրամասները դիտեք տեսանյութում․
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել